Wakker worden de #nofilter versie.

Ken je de hashtag #iwokeuplikethis op Instagram? Ken je de blogsters die graag de dag starten met een Instagrampostje vanuit hun bed om de wereld te begroeten? Nee? Probeer mijn job eens. Ik zie dagelijks zo’n 20 blogs of meer passeren om te zien of ze eventueel passen bij één van mijn lopende campagnes of klanten. Dagelijks zie ik vrouwen die de ballen hebben om mij dit te proberen wijsmaken:

Schermafbeelding 2017-02-13 om 23.04.01.png

Wat ik zou moeten doen om “zo wakker te worden”:

 • Opstaan.
 • Douchen.
 • Mijn haar brushen.
 • Naar de kapper gaan die effectief mijn haar kan brushen.
 • Make up aanbrengen.
 • Naar een lingeriewinkel gaan om een negligé te kopen.
 • Voor de fotoshoot vlug mijn comfy pyjama ruilen voor said negligé.
 • Naar een hotel gaan waar ze hippe kamers hebben.
 • Gelnagels laten zetten.
 • Mijn kinderen valium geven rond 2u ’s nachts.
 • Mijn job opzeggen om hier tijd voor te vinden.

Hoe mama’s er feitelijk uitzien wanneer ze wakker worden:

Schermafbeelding 2017-02-13 om 23.13.34.png

Geen filter, geen make-up, geen brushing, geen negligé, gewoon wat ochtendhumeur dat beetje bij beetje wordt weggegomd naarmate de tandjes gepoetst geraken, de boterhammen gesmeerd en de knuffels uitgedeeld. ‘k Vind het precies niet zo erg dat het mij niet zoveel likes oplevert. En da voor een social media madam, zeg! Ahja juist, echte content, juist ja.