Ik ga rijk worden! En gelukkig!

Ok, vraag me niet hoe ik op deze site beland ben. Ik was een blog aan ’t lezen en dan heb ik doorgeklikt en dan nog eens en dan nog eens. Soit, ineens zat ik op deze site en ik wil die graag eens heel uitgebreid reviewen.

De site is Goop en je vindt er onder andere verschillende soorten ‘Dust’ van Gwyneth Paltrow. Ik kom daar later nog op terug. Op die potjes poeder.

De eerste afbeelding die in het oog sprong was deze:

Schermafbeelding 2016-03-15 om 22.27.37

Intrigerend hé? Het is niet nodig om te klikken op die “read more” button. Gewoon wat rondsurfen in hun webshop en alle antwoorden liggen daar voor u geëtaleerd. Je hoeft niet te gaan researchen, ik geef je hier alle antwoorden in een handig overzicht.

faceoil-1024-1_1024x1024

Begin met flesjes te vullen met olie. Gewoon olie. Omschrijf je olie als miraculeuze olie waar je huid van gaat glimmen (evidenterwijze).

Ik ben hier gene zever aan ’t verkopen hé, je moet dat echt zo omschrijven. En dan vraag je daar 100 EUR voor. Voor 30 ml olie.

Hair_Wash_1_1024x1024
Vervolgens ga je naar de volgende stap en dat is: doen alsof mannen het onderscheid kennen/belangrijk vinden tussen douchegel en shampoo. Doe shampoo in een flesje van 250 ml en verkoop voor 40 EUR. Veertig euro. Voor een flesje shampoo zo groot als een pintje.

Vergeet niet te vermelden dat je er extracten van geranium, rozemarijn en zwarte spar in deed. Daar kan niemand aan weerstaan.

Ga terug naar de vrouwtjes en bedenk wat elke vrouw sowieso in haar badkamerkast heeft. Schuivertjes! Schuivertjes die ervoor zorgen dat je haar niet in je ogen valt. Maar (goed opletten) verkoop ze apart! Per stuk. En vraag er 180 EUR voor. Per stuk.

Defuck Dora, zijn die van goud gemaakt ofzo? Ja. Maar ze passen ook perfect bij je casual outfit, dus no worries. Waar voor je geld enal.

GRLE-G1176-Yellow-Gold-OSZ_product2_1024x1024Schermafbeelding 2016-03-15 om 23.03.22

Uiterlijke schoonheid is één ding, maar innerlijke schoonheid is even belangrijk. En je moet niet altijd willen verkopen, geld is echt niet alles, jij hebberige geldwolf. Doe zoals Gwyneth Paltrow en deel eens een recept, een soort detox smoothierecept. Het is niet echt een smoothie hoor, het is niet eens echt een ding.

Schermafbeelding 2016-03-15 om 23.10.07

 

 

 

GPs-Morning-Smoothie

 

 

Ken je geen smoothierecepten? Geen probleem. Verzin een aantal ingrediënten en zeg dat je ze in een blender moet gooien. Doe gewoon alsof het allemaal over echte bestaande zaken gaat. “Oh ga je naar de winkel, breng je nog wat cordyceps en ashwagandha mee? We zitten bijna zonder.” En dan vertrekt je lief op jullie roze pony naar de winkel en dat na een lange dag werken als regenboogafstoffer. Wat heb je het toch getroffen!

MoonDustTonic_HRes_011_edit_1024x1024Nu we het toch over je liefdesleven hebben. De beste verkoop is de koppelverkoop, dus hier ligt een mooie opportuniteit om aan food pairing te doen en potjes poeder te verkopen.

Zoals deze Spirit Dust! Ik kan de omschrijving niet vertalen, want ik ben vrij zeker dat ook deze woorden niet allemaal bestaan.

“Botanicals from goji to reishi to astralagus infuse this formula for divine energy, expanding awareness, creativity, peace, and joy.”

Dus. Je neemt poeder, voegt het toe aan een willekeurig drankje en dan voel je bovenmenselijke energie en ervaar je uitdeinende bewustwording. Drugs dus eigenlijk. Legale drugs in een mooi potje van 60 ml voor 60 EUR.

Vind je het niet zo ethisch om drugs te verkopen? Zwier dan deze sleutelhangers in je online winkeltje en vraag er 250 EUR voor.

STMC_pineapple_keychain_gold_k0193_1024x1024

Dan nodig je je hele klantenbestand uit voor een feestje. Een superdecadent feestje waar iedereen stoned rondloopt van het poeder uit de mooie potjes en willekeurige imaginaire woorden gebruikt. Het wordt geweldig!