Verblind

 

dancing_in_the_rain_by_johaneybesiata-d4c4715

Ze dartelde op de vertrouwde muziek in de heerlijk verwarmde tent. Elk woord had ze al honderden keren gehoord. Door haar paarse koptelefoon, haar stereo. Tijdens het studeren, tijdens het lopen, onderweg naar de les op de fiets, stiekem tijdens de les.

Lights are blinding my eyes

Ze had gedagdroomd over dit moment, op die fiets onderweg naar ergens. Over hoe ze daar zou staan, alleen, in de mooiste straat van Birmingham, terwijl haar vrienden gingen roadtrippen door Californië.

People pushin’ by, and walkin’ off into the night

Hij had haar nochtans meegevraagd, hij zou voor haar zorgen, ze zou zelfs niet moeten rijden. Het zou de mooiste reis ooit worden. Maar ze deed het niet. En daar in het doorregende Birmingham, danste ze zo hard dat de regen haar warme lijf prikkelde. Ze voelde zich dronken en alle soorten high en vloog mee op de bonzende bass en agressief rappende stem .

My heart’s beating too quick, i’m fucking tripping out.