Get a grip, boys!

Over die Gouden Schoen is het laatste woord wellicht nog niet gezegd en ik laat het ook met plezier over aan de experts . Wel, behalve op Twitter dan, maar daar mag iedereen gelijk wat zeggen.

Ik beschouw mezelf echter wel degelijk een expert en zelfs een doorgedreven ervaringsdeskundige in een ander domein, dat van de vrouw. Om een lukraak voorbeeld erbij te nemen, deze vrouw. De vrouw van Gilles De Bilde.

3152768406

De foto verscheen op Facebook via Sporza en Sportwereld onder meer. De reacties waren niet mild.

“Gilles De Bilde en zijn mama.” of “Wie zijn deze 2 senioren?”

Zijn die mensen gek? Ik heb geen idee hoe oud deze vrouw is en ik ga er zeker niet naar gokken. Want het is niet relevant. Dit is een vrouw die ballen aan haar lijf heeft. Om eruit te zien zoals ze is. Om haar gezicht niet vol te laten spuiten met botox. Om op dezelfde rode loper te poseren als al die jonge gouden pump-madammetjes. Ze is duidelijk iemand die zichzelf goed verzorgt en fit blijft.

Bij deze, liefste pkg, binnen 10 jaar of binnen 20 jaar of ergens daartussen, zal ik er ook als een variant van deze vrouw uitzien. Rimpels overal en waarschijnlijk een beetje meer vet, want de kans dat ik plots pizza’s niet meer zo lekker zal vinden, is zeer klein!