Van classy naar trashy in 1,2,3!

Een doorzichtige blouse en een gitzwarte beha die wel heel goed gevuld was. Die tieten, daar kon je gewoon niet naast kijken. Ik kan dat wel appreciëren, bij gebrek aan goed gevulde beha, moet ik mijn plezier vinden in die van een ander. Zeker als het iemand is die er wel echt goed mee wegkomt. Het wordt niet veel vrouwen gegund, want naast de fysieke aanwezigheid van die tieten heb je nog iets heel anders nodig om die te mogen etaleren. En dat is uitstraling en heel veel daarvan. De uitstraling die je binnen de seconde zegt: “dit is iemand die ik heel serieus moet nemen, ook al kijk ik zo recht in haar tieten”. En dat heeft ze, ik moet het haar echt nageven.

Featured image

Ze leidt een kantoor van een groot bedrijf in hartje Antwerpen. Ze heeft zich volledig opgewerkt van verkoopster tot big shot (ze zal vast wel een imposante titel hebben). Ze heeft geen gezin en heeft absoluut geen plannen in die richting. Ze werkt van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat, behaalt targets, heeft tijd voor make-up en brushing en dat op een doordeweekse donderdag. Kortom, eentje die heel goed is in wat ze doet en niet stilstaat bij het feit dat ze dat zo’n 70 uren per week doet.

 

Ik kwam bij haar solliciteren, niet goed wetende bij wie ik ging solliciteren zoveel was wel duidelijk. Opgelucht over het feit dat ik mijn strakke botjes aanhad en mijn allerdeftigste kleedje, ging ik wat onwennig in haar bureau zitten. Ze stelde me meteen gerust en binnen de vijf minuten had ze een volledige analyse gemaakt van mijn werksituatie. Een heel accurate bovendien. Ze legde me uit waarom ik ooit had gekozen voor mijn huidige job en waarom ik aan het zoeken was naar een nieuwe. Welke troeven ik had en welke hindernissen ik moest overwinnen en dan waarom ik absoluut de sales moest instappen, maar niet bij haar. Neen, binnen haar bedrijf werken ze van 10u tot 20u. Niets voor een mama, die moet haar kinderen elke avond kunnen instoppen. Zo, op nog geen kwartier was het afgelopen, had ik de job niet en was ik eigenlijk zeer gelukkig met dat gesprek.

Tien uren loopbaanbegeleiding heb ik gevolgd en eigenlijk had ik al die tijd maar een kwartier nodig bij deze big shot met haar tieten. Maar let op, zonder haar uitstraling garandeer ik je dat je er vulgair uitziet, dus de look kopiëren doe je echt op eigen risico. Vuistregel: als het mannen intimideert en onzeker maakt, is het goed. Als het mannen uitnodigt om vunzige praat te verkopen, is het verkeerd.